Inför sommaren 2021

Vi förbereder oss för att ha öppet på Ekorrbo som förra säsongen. Måndag till torsdag under juli månad. Vi följer de rådande restriktioner som finns kring smittspridning och använder gårdsytan så mycket som möjligt. Förra sommaren valde många kunder vår gård som lämplig träffpunkt. Det ligger mitt mellan städerna och man kan att sitta ute och umgås i en lugn miljö. Det glädjer oss att många träffs och trivs här.

Här på gården börjar snön släppa taget samtidigt som växtligheten tar fart. Svarven går för fullt parallellt med täljknivens svep över träet. Det doftar linolja av färg och ytbehandling. Vävstolen dunkar och slår det klipps och fållas. Kort sagt: förberedelserna är i full gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s